Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Τη διαβεβαίωση πως η Γιατρός θα επιστρέψει στο Ιατρείο Παπαδάτου (Δ.Φυτειών), έδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου, στη Βουλευτή Σοφία Γιαννακά.

Επιστολή στον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Γρηγορόπουλο απέστειλε η Βουλευτής Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά στην οποία εξέφραζε την ανησυχία της, για το θέμα που έχει προκύψει στο περιφερειακό ιατρείο Παπαδάτου του Δήμου Φυτειών και την «εγκατάλειψη» του Ιατρείου από την Αγροτική Ιατρό ενόψει μάλιστα και του καλοκαιριού που ο πληθυσμός του χωριού αυξάνεται.
Η κα. Γιαννακά με την επιστολή της ζητούσε διευκρινίσεις για το τι ακριβώς συνέβη και να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Διοίκησης ως προς την επίλυση του προβλήματος. Στην απάντηση του στη Βουλευτή ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Γρηγορόπουλος αναφέρει «Για την αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Αγρινίου κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνηση της Ιατρού του Π.Ι Παπαδάτου. Για την παραπάνω μετακίνηση, λήφθηκε μέριμνα μέσω του Κ.Υ Αμφιλοχίας να καλυφτεί το κενό που θα δημιουργηθεί με ιατρό από το εν λόγω Κέντρο Υγείας, κάτι για το οποίο ο Διευθυντής του Κ.Υ, ανταποκρίθηκε αξιοποιώντας το Ιατρικό προσωπικό για το λόγο αυτό. Ως εκ τούτου δεν έχει εγκαταλείψει η ιατρός το Π.Ι Παπαδάτου και επιπλέον εν αναμονή του διορισμού νέων ιατρών σε εφαρμογή του ν.3754/2009 και ευελπιστώντας ότι θα διορισθούν και ιατροί ειδικότητας Αναισθησιολογίας η ανωτέρω ιατρός θα επιστρέψει στη θέση της στο Π.Ι Παπαδάτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου