Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Με επιτυχία η συμμετοχή της Αιτωλοακαρνανίας στο 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά.












Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού στον Εκθεσιακό Χώρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς) από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009.
H Αιτωλοακαρνανία ήταν η τιμώμενη περιοχή. Η παρουσία των τυροκόμων του Νομού ήταν ικανοποιητική. Η Νομαρχία και η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων μετά από αρκετές οργανωτικές συσκέψεις, είχαν φροντίσει για την άρτια οργάνωση του περιπτέρου.
Η κτηνοτροφία της Αιτωλοακαρνανίας, τα ποιοτικά και βραβευμένα παραγόμενα προϊόντα της, όπως η φέτα, η γραβιέρα, το ανθότυρο, το κεφαλοτύρι, η κεφαλογραβιέρα και ακόμη το γιαούρτι - συμβατικής και βιολογικής προέλευσης – έγιναν γνωστά στο πλατύ αγοραστικό κοινό της πατρίδας μας.
Το περίπτερο της Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή, στην οποία ο Νομάρχης Αιτωλ/νίας προσέφερε καλάθι με τυροκομικά προϊόντα παραγωγών του Νομού μας. Να επισημάνουμε την διαρκή παρουσία του Νομάρχη Θύμιου Σώκου και των συνεργατών του οι οποίοι έδωσαν μια δυναμική στο περίπτερό μας.
Το Σάββατο το περίπτερό μας επισκέφθηκαν: ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Δήμαρχος Φυτειών Πάνος Τζαχρήστας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου