Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Σχολική Μονάδα Ρίβιου-Ένα στολίδι του Δήμου μας!!











Στα πλαίσια του εκτεταμένου προγράμματος προστασίας και συντήρησης της ακίνητης Δημοτικής Περιουσίας (Δημαρχείο, Σχολικές Μονάδες, Παιδικός Σταθμός, Δημοτική Βιβλιοθήκη), ξεχωριστή μέριμνα δόθηκε στη Σχολική Μονάδα Ρίβιου όπου συστεγάζονται το 2/θέσιο Δημ. Σχολείο Ρίβιου και το Νηπιαγωγείο τα οποία φιλοξενούν μαθητές κι από τους τρεις οικισμούς (Ρίβιο, Άγιος Στέφανος, Κουβαράς) του Δήμου μας.
Με συχνή αυτοπρόσωπη επίβλεψη του Δημάρχου Φυτειών Παναγιώτη Τζαχρήστα ολοκληρώθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου οι εργασίες οι οποίες περιελάμβαναν: Επέκταση μεταλλικής περίφραξης, σοβάτισμα πέτρινου μαντρότοιχου, εργασίες στεγανοποίησης και αντιμετώπισης υγρασίας, αφαίρεση αποσαθρωμένων σημείων, εργασίες ελαιοχρωματισμού του συνόλου της τοιχοποιίας, των μεταλλικών μερών, αλλά και των ξύλινων (πατώματα, ταβάνια, παρατηρητήριο).
Εκτός από ευχάριστος και λειτουργικός χώρος για την εκπαιδευτική διαδικασία η ανακαινισμένη Σχολική Μονάδα Ρίβιου ένεκα της θέσης της (δίπλα στην Εθνική Οδό) καθίσταται στολίδι για το Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου