Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Αθλητικές δραστηριότητες στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Φυτειών.







Μετά από την ευρύτατη ανάπλαση του μεγαλύτερου δημόσιου χώρου που υπάρχει εντός του οικιστικού ιστού των ΦΥΤΕΙΩΝ, που είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την αισθητική αναβάθμιση του προαυλίου αλλά και την χωροταξική ενοποιησή του με το δασύλλιο, ένας χώρος δεκάδων στρεμμάτων εξυγιάνθηκε και παραδόθηκε προς χρήση αναψυχής και αθλητικών δραστηριοτήτων όχι μόνο στους φοιτούντες στα γειτνιάζοντα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Παιδικός Σταθμός), αλλά και σε όλους τους δημότες ή και επισκέπτες του Δημου μας.
Πρώτη όμορφη εκδήλωση
ήταν οι αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων Φυτειών και Αστακού που πραγματοποιήθηκαν στις 28/5/2010 με αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου .
Επιπλέον, ο Διευθυντής του Δ. Σχολείου Φυτειών κ. Γιώργος Νταλακούρας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Φυτειών κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα για το σύνολο της προσφοράς του στο επίπεδο των υλικοτεχνικών υποδομών και της εν γένει εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου. Ανακοίνωσε δε, ότι λόγω του υψηλού επιπέδου υποδομών που διαθέτει το σχολείο έχει προταθεί από τον σχολικό σύμβουλο της 4ης εκπαιδευτικής περιφέρειας του νομού Αιτωλοακαρνανίας να είναι ένα από τα δέκα σχολεία που θα λειτουργήσουν πιλοτικά για το σχολικό έτος 2010-2011 προετοιμάζοντας το Νέο Σχολείο που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας. Μια εξέλιξη που θα ανεβάσει το επίπεδο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας προσελκύοντας ταυτόχρονα και μαθητές από όμορα χωριά του Ξηρομέρου.
Πηγή: http://www.fities.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου