Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Μεγάλο Αυγουστιάτικο Γλέντι στην Παπαδάτου Ξηρομέρου





         Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Παπαδάτου Ξηρομέρου
    Διοργανώθηκαν από το Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαδαταίων Αθήνας « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ », στις 16 και 17 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Αυγούστου με την καθιερωμένη πλέον κάθε χρόνο μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Μπάμπη Πουρνάρα...............
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ....

 
    Οι μελωδίες της ορχήστρας με την ποικιλία των τραγουδιών ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε και τραγούδησε μέχρι το πρωί. 
     Το Σάββατο 17 Αυγούστου δόθηκε θεατρική παράσταση με το έργο «Ονειροκυνηγός». Τα παιδιά πέρασαν μια όμορφη βραδιά συμμετέχοντας στο εκπληκτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι Ηθοποιοί Στέλλα Γρίβα και Κων/νος Πασσάς με παραγωγό τον Σπύρο Πιτσινέλη. 

    Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παπαδαταίων Αθήνας Δημήτρη Στεργίου τους οποίους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη στήριξη στο Σύλλογο. Στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση ο Πρόεδρος του χωριού Αποστόλης Γαλαζούλας, ο οποίος ευχαρίστησε το Σύλλογο για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.
      Οι εκδηλώσεις αυτές, που σκοπό έχουν την συνεύρεση των χωριανών, δίνουν την ευκαιρία να είναι πλέον οι μέρες αυτές του Αυγούστου κάτι που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία όλοι οι Παπαδατιώτες για να βρεθούν στο χωριό τους. 
    Η προσέλευση των Παπαδαταίων & φίλων του Συλλόγου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 
    Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπαδάτου, Αποστόλης Γαλαζούλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Παναγιώτης Γαζέτας, Τάσος Κατσιπάνος, Παναγιώτης Τζαχρήστας, πρώην Δήμαρχος Φυτειών, Παντελής Ψηλός, Σπύρος Λυμπεράτος, και ο Μάκης Βότσης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ξηρομέρου.
    Οι τοπικοί Σύμβουλοι Παπαδάτου, Κων/νος Δημητρουλής, Χρήστος Τολιάς. Ο πρώην Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Βραχάς. Ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Αρχοντοχωρίου Γιώργος Λιοντάκης, Ο Επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Βασίλης Μπουρνάζος. Ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, συγγραφέας, π. πρόεδρος ΟΠΣΥΞ, Μπάμπης Κουβέλης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, Γιώργος Τσέλιος. Από το Σύλλογο Κωνωπινιωτών ο Πρόεδρος Βασίλης Σκούρτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ελένη Σάββα, ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΟΠΣΥΞ και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβίτσας Κώστας Γεωργούλας, από το Σύλλογο Αρχοντοχωρίου ο Βασίλης Κακούρης. Ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού, Δήμος Κόκκαλης, από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Νέων Αγροτών και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων Γιάννης Ζαφείρης, από την ποδοσφαιρική ομάδα «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» ο Ηλίας Κουτρούμπας, ο ραδιοφωνικός παραγωγός «ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΕΙΑ» Λάμπης Μαυρέλης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αγρίνίου Γιώργος Ζαρέντης, ο Αντιπρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Αετού Κουτσογιάννος Γρηγόρης, κ.ά.
    Οι εκδηλώσεις έγιναν με την υποστήριξη του Δήμου Ξηρομέρου και της Τοπικής Κοινότητας Παπαδάτου.       Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί, όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, το Δήμο Ξηρομέρου, για την οικονομική στήριξη των εκδηλώσεων, τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας, για την αμέριστη συμπαράσταση, όλους τους χωριανούς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις, καθώς και τους χορηγούς της λαχειοφόρου, Γιάννη Ζαρέντη και Ηλία Φραγκούλη.





































































XIROMERONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου