Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελία του Δ.Σ. του Συλλόγου Φυτειωτών ΄΄Το Λιγοβίτσι ΄΄


Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τους υπεύθυνους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακαρνανικό Φως γα την ενέργεια τους να σαμποτάρουν την ετήσια και καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας. Για μία ακόμα φορά κρατήσαμε και υπομείναμε παρόμοιες καταστάσεις τα 2 χρόνια όπου και ανέλαβε δράση το Δ.Σ του Ακαρνανικού Φως

 Είναι αντιδεολογικό και μη πολιτιστικό, η απόφαση τους να ανακοινώσουν παρόμοια εκδήλωση την ίδια ημερομηνία με την δική μας. Ο Σύλλογός μας ''το Λιγοβίτσι'', ανακοίνωσε την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του στις 28 Ιανουαρίου στην σελίδα του Συλλόγου μας και έγινε συμπληρωματική ανακοίνωση στις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 15:10 μ.μ, όπου ενημερώναμε τους συγχωριανούς μας και μη, για την δωρεάν μετακίνηση τους προς Αθήνα με επιστροφή. Το Δ.Σ του Ακαρνανικού Φως έσπευσε να ανακοινώσει την απόφαση του για την δραστηριότητα του στις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 16:56 μ.μ. 
 
 ΤΥΧΑΙΟ; ΟΧΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Με την ενέργεια σας αυτή, είναι ολοφάνερο οτι επιδιώκετε τον διχασμό των συγχωριανών μας και την μη συνεργασία των δύο συλλόγων, πράγμα το οποίο ο σύλλογός μας ουδέποτε σκέφτηκε και ενέργησε με παρόμοιο τρόπο.
Θα ήταν δίκαιο και σώφρων απο την πλευρά σας να ακυρώσετε την προγραμματισμένη εκδήλωσή σας και να αναγνωρίσετε το μεγάλο λάθος που έγινε, ώστε να μην ακολουθήσουν, το σπάσιμο των μεταξύ μας σχέσεων αλλά πάνω απ΄ολα ο διχασμός της τοπικής μας κοινωνίας που στο κάτω κάτω της γραφής οι οποιεσδήποτε ενέργειές μας γίνονται με σκοπό την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, την επίλυση διάφορων προβλημάτων κλπ. που μας απασχολούν όλους μας και ιδιαίτερα σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
 
Υ.Γ. Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η ένωση των ανθρώπων, των Συλλόγων και όχι ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ''Το Λιγοβίτσι"

 

Γιόρτασαν τον Άγιο Βλάσιο στο χωριό μας


Με θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Αγίου Βλασίου στο ομώνυμο εκκλησάκι στην περιοχή «Κόζακας» στην Παπαδάτου, χοροστατούντος του εφημέριου του χωριού πατέρα Εφραίμ.
Δεκάδες πιστών από την Παπαδάτου και τα γύρω χωριά  παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε το πρωί του εορτασμού.











 
ΦΩΤΟ: Γιάννης Μπουρνάζος