Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Μοναδικό γλέντι από το Σύλλογο Παπαδαταίων Ξηρομέρου " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" (δείτε video)


Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», την Κυριακή  18/03/2018 μεσημέρι, στη μουσική ταβέρνα «ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ» στο Μαρούσι.
Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Γιώργος Βαρεμένος, ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Ζαρέντης, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Βασίλης Μπουρνάζος και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ., Αλέκος Σάββας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Γιώργος Βαρεμένος, ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Ζαρέντης, ο Πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Βασίλης Μπουρνάζος. ο Γ. Γραμματέας, Θανάσης Γεροδημήτρης, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ., Αλέκος Σάββας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπίνας, Βασίλης Σκούρτας, το μέλος του Δ.Σ. της Ξ.Ε.ΛΟ.Τ., Γιώργος Τσέλιος, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου,  από το Σύλλογο Κέδρων Ευρυτανίας, ο Χρήστος Σαμιώτης, ο Πρόεδρος των Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κοτούλας κ.ά
Το Δ.Σ. του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, την Λαμπρινή Φούντα του Ιωάννη η οποία έχει αυτή κατάστημα με παιδικά ρούχα στο Μενίδι, τον Αλέξη Κατσιγιάννη, που διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στο Χαϊδάρι, τον Βασίλη Κατσιγιάννη του Γεωργίου που διατηρεί κατάστημα στην Γλυφάδα, τις αδερφές Άννυκαι Σούλα Κατσιγιάννη, που διατηρεί κατάστημα γυναικείων ρούχων στην Αθήνα, τον Χρήστο Κατσιπάνο από Φυτείες με την επιχείρηση NOOBASS γυναικεία ενδύματα, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία – ευτυχία- αγάπη – αλληλεγγύη σ΄ όλο τον κόσμο.
                                 Και του χρόνου!!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

VIDEO MPAMPINI IN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου