Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ από το πρώτο  λεπτό του αγώνα με την Πεντάλοφο έδειξε τις διαθέσεις του θέλοντας με νίκη να κλείσει τη χρονιά και να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο στη Β΄ κατηγορία.
Η Διοίκηση του Συλλόγου είχε φροντίσει στο τέλος του αγώνα με μια όμορφη γιορτή να ευχαριστήσει τους παίκτες, τον προπονητή και τους φίλους της ομάδας για την προσπάθεια που έκαναν όλοι μαζί, ώστε η ομάδα να ανέβει κατηγορία.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα με τον Α.Ο. Πενταλόφου το σκορ άνοιξε στο 5΄ λεπτό με πλασέ ο Βασίλης Τσιλιμαντός και στο 8΄λεπτό ο Σωτήρης Μπουρνάζος διπλασίασε τα τέρματα, το 3-0 έγινε στο 15΄λεπτό από το Χρήστο Σερμιτζέλη και στο 73΄ λεπτό ο Βασίλης Σίμος έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους παίκτες, στον προπονητή και στους φίλους της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά με δύσκολες συνθήκες ώστε να ανέβει κατηγορία ο «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».
Ευχόμαστε να έχουν δύναμη να συνεχίσουν και του χρόνου αυτή την προσπάθεια και να έχουν πάντα επιτυχίες.












ΦΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σε τροχιά ανόδου ο Αχιλλέας Παπαδάτου μετά την ισοπαλία 1-1 με το Γαλατά


Μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε μέσα στο Γαλατά ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ είναι πολύ κοντά στην άνοδο στη Β΄ κατηγορία.
Την  προσεχή αγωνίζεται στην έδρα του με τον Α.Ο. Πενταλόφου και με ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο.
Το Συμβούλιο ετοιμάζει όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον ΑΟ Πενταλόφου για να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους φίλους της ομάδας.  
Στον αγώνα με το Γαλατά αν και στο 9΄ λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στο 22΄λεπτό να ισοφαρίσει με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βασίλης Τσιλιμαντός και πήρε την υπερπολύτιμη ισοπαλία.










ΦΩΤΟ: Γιάννης Μπουρνάζος