Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Θάνος Μωραϊτης: Ισχυρό το μήνυμα του κόσμου της Ναυπάκτου στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 28/09/09





Μια ακόμη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στη Ναύπακτο, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, στο πλαίσιο της κορύφωσης της προεκλογικής του δραστηριότητας.
Ο Θάνος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή και σε τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η απασχόληση, η γεωργία, τονίζοντας: « Ήταν …..δεξιοί στις πολιτικές τους και ….αδέξιοι στην υλοποίησή των πολιτικών τους. Όμως σας λέω ότι υπήρξαν και πολύ επιδέξιοι…
Ήταν επιδέξιοι για να επανιδρύσουν το κομματικό κράτος
Ήταν επιδέξιοι για να αδειάσουν τα ταμεία, να τζογάρουν τις συντάξεις των Ελλήνων.
Ήταν επιδέξιοι στο να σύρουν τη νέα γενιά της πατρίδας μας στη ντροπή και την ομηρία των stage.
Και είδαμε το εμπόριο ελπίδας αυτές τις μέρες με τα 12.ΟΟΟ ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής.
Ήταν επιδέξιοι να μοιράσουν τον πλούτο σε λίγους, να ευνοήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Καραμανλής, δυστυχώς για τη χώρα, απέτυχαν. Σε αυτή λοιπόν τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο…. Εμείς δεν ζητάμε απλά την ψήφο του ελληνικού λαού στις 4 Οκτώβρη!»
Ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε για άλλη μια φορά τους βασικούς πυλώνες του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και εστίασε στις πολιτικές της πράσινης ανάπτυξης, επαναλαμβάνοντας πως η Αιτωλ/νία μπορεί να καταστεί νομός-μοντέλο αυτής της πολιτικής.
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για μεθοδεύσεις και εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας της Ναυπάκτου στο θέμα του οικιστικού, τονίζοντας: «ο λαός της Ναυπάκτου θα τους στείλει στις 4 Οκτωβρίου τον λογαριασμό για όλα όσα βίωσε, για όλο αυτόν τον πρωτοφανή εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε άμεσα στην προώθηση λύσεων για το οικιστικό.
Με συνεργασία της τοπικής κοινωνίας, με διαβούλευση.
Η Ναύπακτος δεν θα ξαναμπεί στο μύλο της μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και σκοπιμότητας .
Βάζουμε ψηλά τον πήχη γιατί η Ναυπακτία μπορεί. Ο τόπος αυτός έχει δύναμη. Έχουμε το όραμα για την Ναυπακτία του μέλλοντός μας, ……και όχι του μακρινού μέλλοντος…. που θα είναι ένα πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, με αιχμή τον τουρισμό… και μάλιστα τουρισμό 4 εποχών.»
Κλείνοντας σε προσωπικό τόνο ο Θάνος Μωραΐτης, ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό του
, τονίζοντας πως ασυμβίβαστη επιλογή της ζωής του ήταν, είναι και θα είναι η συμπόρευση και οι κοινοί αγώνες με τους ανθρώπους του τόπου μας.
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Θάνος Μωραΐτης είχε συνάντηση με ανθρώπους του χώρου της Υγείας σε club του Αγρινίου.
Την Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην Βόνιτσα, ενώ την Τετάρτη στις 7:30 μιλά στην Αμφιλοχία.
Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Θάνου Μωραΐτη στην Αιτωλ/νία θα πραγματοποιηθεί στην Ι.Π. Μεσολογγίου, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου