Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Παπαδαταίων.
Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν΄ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, βρε,
με χορούς κυκλωτικούς
και άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς.
Και στης νύχτας το λαμπάδιασμα,
να πυκνώνει ο δεσμός μας
και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές.......
…………….
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος», το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, στο κέντρο διασκέδασης “ΒΑΛΚΑΝΙΑ ” στους Αγίους Αναργύρους. Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι Παπαδαταίοι, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί.
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, αναφέροντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, προσπαθεί να είναι κοντά και να έχει επαφή με τους χωριανούς και φίλους πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.
Στη συνέχεια, αφού προσφώνησε τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, κάλεσε πρώτο τον Βουλευτή του Νομού Κώστα Καραγκούνη να απευθύνει χαιρετισμό. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Χωριού Αποστόλης Γαλαζούλας, ακολούθησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης και έκλεισαν οι χαιρετισμοί με τον Παπαδατιώτη Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κόκκαλη.
Οι ομιλητές, μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους, εξέφρασαν τη χαρά τους γι’ αυτή τη συνάντηση με τους συμπατριώτες και συνεχάρησαν το Δ.Σ. του Συλλόγου, που με τη δράση του και την συνεισφορά του τιμά την γενέτειρα. Η ορχήστρα με την συμμετοχή και του φίλου του Συλλόγου Γιάννη Ζούμπα διασκέδασε τα μέλη και τους φίλους μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, τον Βασίλη Κατσιγιάννη του Γεωργίου και την σύζυγό του Αλεξία, την Λαμπρινή Φούντα του Ιωάννη και την Σοφία Ασλανίδου – Γκούμα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ιδιαίτερα δε, όσους ήρθαν από την Επαρχία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου Αποστόλης Γαλαζούλας, ο Σύμβουλος Χρήστος Τολιάς, ο Βουλευτής Κώστας Καραγούνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, ο Γ. Γραμματέας της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., Ταξιάρχης Σάββας, ο Ταμίας Άγγελος Μηλιώνης, ο Αναπληρωτής Γ. Γ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τάκης Κοθρούλας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των Παπαδαταίων του Αγρινίου, ο Γιώργος Δημητρουλής, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, οι Πρόεδροι των Συλλόγων: Χρυσοβίτσας, Κώστας Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος, Ανδρέας Χατζής, Αγραμπέλου, Γιώργος Τσέλιος, Δρυμού, Παναγιώτης Καλός, Θυρρείου, Περικλής Μωραϊτης, Φυτειών, Χρήστος Σαλτογιάννης, Μπαμπίνης, ο Γ. Γ. Γιώργος Μπαρμπαρούσης., η Μαρία Σιούνα – Δημητρακοπούλου, Γραμματέας Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Πολιτευτής του Νομού, από τον Κολυμβητικό Σύλλογο «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου και ο Νεόφυτος Χαϊτίδης και από τον Κολυμβητικό Σύλλογο Πεύκης η Μαρία Ζαρναβέλη κ.ά.
Φωτό: Γιώργος Τσέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου