Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Αχιλλέας Παπαδάτου ανέβηκε στη Β κατηγορία της ΕΠΣΝΑ

Ο Αχιλλέας Παπαδάτου ανέβηκε στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ επικρατώντας με 2-0 του Α.Ο. Σπάρτου στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο Αχιλλέας με την συμπαράσταση των  χωριανών οι οποίοι ήρθαν από το χωριό και φίλων,  κατάφερε με τα δύο γκολ  του  Γιάννη Σαλαγιάννη να επικρατήσει του Α.Ο. Σπάρτου.
Ο Αχιλλέας τερμάτισε στην τέταρτη θέση ισοβαθμώντας με τον Α.Ο. ΣΠΑΡΤΟΥ  με 49 βαθμούς. Στην Β΄ κατηγορία ανέβαιναν 4 ομάδες και έτσι δόθηκε αγώνας κατάταξης   μεταξύ των σωματείων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – Α. Ο. ΣΠΑΡΤΟΥ για την τέταρτη προνομιούχο θέση στον οποίο επικράτησε ο Αχιλλέας Παπαδάτου.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του Αχιλλέα, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς τις απαραίτητες γηπεδικές ανέσεις όπως: αποδυτήρια, νερό, ρεύμα κ.ά. κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε όλες αυτές τις δυσκολίες και να ανεβάσουν την ομάδα στη Β΄ κατηγορία ΕΠΣΝΑ.
Μάθαμε ότι ο Πρόεδρος της ομάδας ο Χρήστος Τολιάς, για να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στις 28-29 Μαϊου θα μεταβούν με την ομάδα στην Ιθάκη όπου θα  γιορτάσουν την άνοδο και  θα δώσουν φιλικό αγώνα με την  ομάδα «ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ» .

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
 







ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ALL SPORTS AGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου