Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"








      Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  19/03/2016 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΕΣ» στο Περιστέρι.
Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, απεύθυναν χαιρετισμό: ο Πρόεδρος του Χωριού μας Νίκος Ζαρέντης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου, Βασίλης Μουρκούσης,  ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ., Αλέκος Σάββας και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Κοθρούλας.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Ζαρέντης , ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου, Βασίλης Μουρκούσης,  από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κοθρούλας, ο Γ. Γραμματέας, Θανάσης Γεροδημήτρης, η Ταμίας, Μαρία Μαντζάνα, και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Φυτειωτών, Δημοσθένης Κουτσομπίνας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμού Γιώργος Κουτρούμπας και ο έφορος Δημ. Σχέσεων, Παναγιώτης Καλός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπίνας, Βασίλης Σκούρτας και ο Ταμίας Χριστόφορος Καρατσόλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Προδρόμου, Φώτης Νικολές και ο Γραμματέας Γεράσιμος Κοκώνας  η  Πρόεδρος του Συλλόγου  Βονιτσάνων, Ιφιγένεια Μαντζάνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλοπουλιωτών, Άγγελος Μακρής και το Μέλος Γιάννης Χολής, από  το Σύλλογο Μοναστηρακιωτών ο π. Πρόεδρος Κώστας Πετρόπουλος, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου, από το Σύλλογο Λεπενούς, ο Γιάννης Μουρτζιάπης, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος,  Γιώργος Κουβέλης, από την Ένωση Αστακινών, ο Χρήστος Μάντζαρης, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ 78» Νίκαιας, Δημήτρης Αχείμαστος, ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου διαχείρισης του Άλσους Βεϊκου Δήμου Γαλατσίου, Νίκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής της ομάδας «ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ», Αλβέρτος Παπαδάκης       

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, Άνυ και Σούλα Κατσιγιάννη, Λαμπρινή Φούντα και Αλέξη Κατσιγιάννη, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωσης της χοροεσπερίδας, εύχεται χρόνια πολλά με υγεία – ευτυχία- αγάπη – αλληλεγγύη σ΄ όλο τον κόσμο.
                                 Και του χρόνου!!  






































































































































































































































Φωτό από XIROMERONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου