Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"
  
Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  18/03/2017 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΑΠΤΑΛΙΚΟ» στο Περιστέρι.
Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό: ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Λύτρας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Κοθρούλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Λύτρας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας, από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)  ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοθρούλας, ο Γ. Γραμματέας Θανάσης Γεροδημήτρης, η Ταμίας Μαρία Μαντζάνα και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Φυτειωτών, Δημοσθένης Κουτσομπίνας,  ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμού, έφορος Δημ. Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α., Παναγιώτης Καλός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπίνας, Βασίλης Σκούρτας και ο Ταμίας Χριστόφορος Καρατσόλας, το μέλος του Δ.Σ. της Ξ.Ε.ΛΟ.Τ., Γιώργος Τσέλιος, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου,  από το Σύλλογο Κέδρων Ευρυτανίας, ο Χρήστος Σαμιώτης, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ 78» Νίκαιας- Κορυδαλλού, Δημήτρης Αχείμαστος, ο προπονητής του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου, Αποστόλης Τσιλίκας.
Τους χαιρετισμούς και τις ευχές του για την καλή επιτυχία της εκδήλωσης μας έστειλε ο Πρόεδρος του χωριού μας Νίκος Ζαρέντης, ο οποίος λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
Επίσης ευχές μας έστειλαν ο Χρήστος Παπαμήτσος του Κων/νου και ο Γιώργος Δημητρουλής του Φωτίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, Νώντα και Ευτύχιο Κόκκαλη του Κλεόπα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Bagie (www.bagie.gr),  την Λαμπρινή Φούντα του Ιωάννη η οποία έχει και κατάστημα με παιδικά ρούχα στο Μενίδι, τοv Αλέξη Κατσιγιάννη που διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στο Χαϊδάρι, τον Χρήστο Γκολεζάκη και την Ολυμπία Τσάκαλου με τα καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων Cirroco, στο Ιλιον, Αγ. Αναργύρους, Πατήσια και Μενίδι.
καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της χοροεσπερίδας.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία – ευτυχία- αγάπη – αλληλεγγύη σ΄ όλο τον κόσμο.
                                 Και του χρόνου!!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ XIROMERONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου