Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Στην καθιερωμένη «Γιορτή του Αθλητή» στο Αγρίνιο παραμονή του Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» βραβεύθηκε ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ) – ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ

Στην καθιερωμένη «Γιορτή του Αθλητή» στο Αγρίνιο παραμονή του Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» βραβεύθηκε ο :

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ) – ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις τους: «Όλοι οι πρωταθλητές μας είναι σήμερα εδώ.Εσείς είστε οι πρεσβευτές της πόλης μας. Απόψε,  στο πρόσωπο σας, τιμούμε το αθλητικό ιδεώδες  και το μεγαλείο ψυχής και επιβραβεύουμε τις κορυφαίες  επιδόσεις σας. Τιμούμε τους ανθρώπους του αθλητισμού, τα σωματεία που έχουν την έδρα τους στον Δήμο μας αλλά και παλαιότερους αθλητές που αποτέλεσαν πρότυπο για τη νεότερη γενιά. Όλοι εσείς, βραβεύεστε στη μνήμη τουκορυφαίου Έλληναδρομέα μεγάλων αποστάσεων. Του αθλητή,ο οποίος ξεκίνησε από το Αγρίνιο, για να κατακτήσει την παγκόσμια αθλητική κοινότητα.Η ιστορία του πάντα θα μας διδάσκει  να ξεπερνάμε τα όρια μας, να θέτουμε  ολοένα και υψηλότερους στόχους, να παλεύουμε με υπομονή και τόλμη  χωρίς να εγκαταλείπουμε  την προσπάθεια. Υποκλινόμαστε με σεβασμό στην σπουδαία κληρονομιά του. Η ιστορία του πρέπει να μας ενώνει και να μη γίνεται πεδίο δημοτικής αντιπαράθεσης. Η δική μας υποχρέωση είναι να στηρίξουμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας,  την προσπάθειά των νέων αθλητών.Στους οποίους θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια όλων των Αγρινιωτών για την προσφορά  τους στην πόλη».
Ο  Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης καλωσόρισε τους αθλητές: “ Έχετε τον έπαινοκαι τις ευχές μας να πετύχετε ακόμη περισσότερα. Η οικογένεια του Μιχάλη Κούση μου ζήτησε να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες τους και ένα μήνυμα προς τους αθλητές. Να κυνηγούν τον στόχο τους με μεγάλη πειθαρχία όπως έκανε ο κορυφαίος μαραθωνοδρόμος μας».
Πηγή: Agrinionews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου